Martimoaapa.com sivusto

Sivuston tarkoituksena on jakaa tietoa Martimoaavan soidensuojelualueesta ja alueella retkeilystä. Sivuston on toteuttanut Elisa Tervonen ja se on toteutettu sekä sitä ylläpidetään harrastuspohjalta. Martimoaapa.com sivusto on perustettu 2013.

Martimoaavan soidensuojelualueen ylläpidosta vastaa Metsähallitus ja Martimoaavan virallinen sivusto löytyy Metsähallituksen ylläpitämiltä sivuilta:

Luontoon.fi | Metsä.fi

”Martimoaavalla kävin ensimmäisen kerran syksyllä 2011 ja samantien maisemat ja soiden avaruus jättivät syvän vaikutuksen. Syksyn yöpakkaset toivat vielä oman kruununsa soiden ja vielä värikkäänä leiskuvien lehtien pintaan. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.”

Elisa Tervonen

Martimoaapa.com somessa:

@martimoaapacom

Facebook | Instagram | Youtube


Yhteystiedot

[email protected]

Ajankohtaiset asiat

Jos kaipailet ajankohtaista tietoa keliolosuhteista tai vaikkapa löytötavaroista, suosittelen kirjoittamaan Martimoaapa.comin Facebook seinälle. Siellä voi alueella kulkijat vastata kysymyksiin, heillä kun on usein ajankohtaisin tieto.

Reittien, tupien ja laavujen palaute

Jos haluat antaa palautetta reittien tai rakenteiden kunnosta tai muusta niihin liittyvästä, palautteet voi lähettää suoraan alueen ylläpitäjälle. Reiteistä sekä suurimman osan rakenteiden huollosta vastaa Metsähallituksen Luontopalvelut. Kivalon Jääkäri kämpän ja Kurkiojan laavun huollosta vastaa Keminmaan kunta. Martimoaapa.com ei vastaa alueen huollosta tai ylläpidosta.

Ota yhteyttä

Haluatko kertoa oman retkitarinasi? Kaipaako sivusto korjauksia tai onko sinulla idea? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä.